Cautare

3167 de rezultate pentru "realitatea net" (8.04 secunde)
Institutul National de Statistica anunta pentru noiembrie 2005 un salariu mediu net pe economie in crestere cu 4,3 procente fata de luna precedenta.
Un credit ipotecar de 100.000 RON, acordat pe 25 de ani, inseamna o rata lunara de 861 RON, iar pentru obtinerea lui este nevoie de un venit net lunar al familiei solicitantului de 2.460 RON.
90% dintre romani al caror venit mediu net este in jur de 230 de euro pe luna nu pot contracta credit ipotecar, potrivit unui studiu.
Astfel, potrivit datelor puse la dispozitie de Institutul National de Statistica (INS), salariul mediu nominal net al romanilor a crescut cu 2,3% in septembrie, comparativ cu luna anterioara, ajungand la 860 de lei. ... Comparativ cu septembrie 2005, castigul salarial mediu nominal net a crescut cu 16,8%.
Profitul net al BCR s-ar putea tripla in urmatorii trei ani fata de nivelul estimat pentru acest an, de 250 de milioane de euro, potrivit planului de dezvoltare, prezentat ieri de actionarul majoritar Erste Bank celor cinci societati de investitii financiare (SIF), care detin 30% din actiunile BCR.
Compania Dacia apartinand Grupului Renault a anuntat obtinerea unui profit net in cursul anului 2006 de 100,6 milioane de euro, suma ce reprezinta o sporire cu mai mult de 80 de procente fata de profitul net inregistrat de acelasi producator roman de autovehicule in anul 2005.
Salariul mediu net va fi anul acesta de 1.019 lei pe luna, cu 29 de lei mai mult fata de estimarea preliminara, reiese din previziunile pe termen mediu ale Comisiei Nationale de Prognoza (CNP).
Salariul mediu net s-a majorat cu 72 de lei in martie, comparativ cu februarie, la 1.013 lei, ca urmare a acordarii primelor de Paste, potrivit Institutului National de Statistica (INS).
Actionarii Societatii de Investitii Financiare Oltenia (SIF5) îsi mai pot ridica valoarea dividendelor aferente anului 2006 de la sucursalele BCR din localitatea de domiciliu, pâna pe 31 octombrie, a anuntat ieri un comunicat transmis Bursei de Valori Bucuresti.Ulterior acestei date, actionarii care au domiciliul în Bucuresti, Craiova, Pitesti, Târgu Jiu, Râmnicu Vâlcea, Drobeta Turnu Severin, Alexandria, Giurgiu, Slatina si Târgoviste îsi pot ridica dividendele doar de la sediul SIF Oltenia din Craiova, a mentionat Florin Buzatu, membru în Consiliul de Administratie al SIF Oltenia.Valoarea dividendului brut este de 0,07 lei pe actiune, iar valoarea totala a dividendelor este de 40,6 milioane de lei si reprezinta 51,5% din profitul net al anului trecut.SIF Oltenia a afisat în primul semestru din acest an un profit net de 79 de milioane de lei (25,2 milioane de euro), în scadere cu 13,7% fata de acelasi interval din 2006, când rezultatul net a fost de 91,53 milioane de lei.
Noile norme permit un grad de îndatorare de pâna la 70% din venitul net si o acoperire a creditului de pâna la 100% din valoarea evaluata a garantiei.
Veniturile sub forma de premii vor fi impuse, prin retinere la sursa, cu o cota de 16% aplicata asupra venitului net realizat din fiecare premiu.
Potrivit datelor Institutului National de Statistica, salariul mediu net la nivel national in domeniul constructiilor a fost, in noiembrie 2007, de 942 de lei.
In fine, castigul salarial mediu net se va situa in acest an la 1.181 lei, in urcare cu 13,2%, iar cel brut se va plasa la 1.580 de lei, in crestere cu 12,1%.
Comisia Nationala de Prognoza (CNP) a revizuit in crestere estimarile privind salariul mediu net pentru intervalul 2008-2013, acesta urmand sa urce de la 1.181 lei pe angajat la inceputul intervalului la 1.819 lei pe angajat, la finele perioadei analizate.
Profitul net s-a majorat în aceasta perioada cu 97%, pe fondul cresterii afacerilor companiei, cu 30%.
Iulian Necula, presedintele sindicatului, a declarat ca prima propunere inaintata de muncitori a fost alinierea salariilor la cuantumurile prevazute in contractul pe ramura constructii de masini, la care Commet este afiliata, astfel incat salariul minim net sa creasca de la 540 de lei, cat este in prezent, la 690 de lei.
Producatorul de ulei Argus Constanta (UARG) a obtinut in primul semestru al acestui an un profit net de 23,44 milioane lei (6,38 milioane euro), depasind cu mult nivelul din prima jumatate a anului trecut, pe fondul dublarii cifrei de afaceri, potrivit comunicatului transmis vineri pietei Rasdaq.
Pe lânga cererea-tip, declaratia pe proprie raspundere, copiile dupa actele de identitate si cele de proprietate, posibilii beneficiari trebuie sa anexeze si adeverinta de salariat, din care sa reiasa salariul net pe luna anterioara întocmirii dosarului, în care în mod obligatoriu sa se specifice daca primesc sau nu tichete de masa.
Transgaz va rectifica bugetul de venituri si cheltuieli, astfel incat profitul net, veniturile si cheltuielile vor scadea cu circa 4%, ca urmare a diminuarii cantitatilor de gaze naturale solicitate pentru a fi transportate si a scaderii tarifului de rezervare a capacitatii incepand cu 1 iulie 2008.
Salariul mediu nominal net a fost in octombrie de 1.327 lei, in crestere cu 22,4% comparativ cu aceeasi luna din 2007 si cu 2,4% fata de septembrie, potrivit datelor Institutului National de Statistica (INS).
google-analytics.com